25 november 2011

Gratis på nätet

Internet är en fantastisk uppfinning, både i stort och smått. Det stora får representeras av demokratimomentet, där alla kan göra sin röst hörd. T. ex. hade den pågående "arabiska våren" kanske aldrig kommit igång utan internet.

Men man ska inte glömma bort "det småa" med nätet, t.ex. att använda nätet till att slå ihjäl lite tid. En sån småsak kan vara att kolla in de mängder av hemsidor som tipsar om andra hemsidor som erbjuder gratis saker. Det kan vara erbjudande om gratis varuprover, lotter, biobiljetter, prenumerationer, datorprogram, annonsering ….

Här är några av sajterna:













Som synes finns det "hur många som helst". Ofta är det samma hemsidor de olika "gratis-sajterna" tipsar om, så det räcker att man kollar en eller ett par av de uppräknade. Om man nu är ute efter bra gratiserbjudanden.

Det finns även vanliga sajter som skickar gratisgrejer, men då ska man länka till dem på sin blogg eller på twitter. Nu när jag länkar till http://www.gratisskraplott.se/ och http://www.trisslotter.com/ så skickar dem mig en trisslott t.ex. 

En annan sajt är AktiebolagNu där man just nu kan få en gratis trisslott! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med orden aktiebolag eller lagerbolag, så skickar de lotten.

Sen ska man naturligtvis ha tid för att kunna utnyttja alla erbjudanden. Men om man vinner någon miljon på någon av de lotter man får, så löser det ju sig automatiskt.

Inga kommentarer: